Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Soluția optimă a ideilor tal

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa actionata pneumatic 233000 si 234000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dropsa
Cod produs
233000 si 234000
Out Of stock
Descriere
Aceste pompe puternice, robuste si de lunga durata, montate pe butoaie comerciale, sunt utilizate pentru transferul de grasimi usoare, lubrifianti si alte fluide necorozive sau, echipate cu un furtun flexibil si un pistol, pentru umplerea recipientelor de grasime sau a rezervoarelor mici in industria si industria auto. campuri.
O alta aplicatie interesanta a acestui tip de pompa este in domeniul lubrifierii, unde capacitatea sa de a livra cantitati mari la o presiune mare de lucru o face deosebit de potrivita pentru alimentarea sistemelor progresive centralizate.

Pompa este alcatuita dintr-un ansamblu motor cu piston din cauciuc sintetic, deosebit de rezistent la abraziune, deplasat de sus in jos (si invers) printr-un jet de aer comprimat, si o tija de pompa cu piston cromat, conectata la motor. piston.
Lubrifiantul este amorsat pe cursa ascendenta a pistonului care umple camera inferioara a tijei pompei sau camera de amorsare si de aici, printr-o supapa de retinere, trece in camera superioara (camera de inalta presiune).
In faza de coborare succesiva, pistonul forteaza aceasta cantitate de lubrifiant prin orificiul de evacuare al pompei si, simultan, reumple camera de amorsare, repetand ciclul.

Urmatoarele accesorii pot fi furnizate la cerere:

Disc de presiune - pentru a fi utilizat atunci cand pompa este montata direct pe un tambur de unsoare comercial. Acest disc actioneaza pentru a mentine grasimea compacta si pentru a evita formarea de bule de aer in conducta de alimentare, prejudiciind functionarea sistemului.

Capac - realizat pentru montarea acestui tip de pompa, inlocuind capacul tamburului original.

Filtrul de aspiratie - se monteaza pe tubul de scufundare al pompei, deoarece lubrifiantii furnizati in butoaiele comerciale nu sunt intotdeauna lipsiti de impuritati.

Versiunile pentru linii duble sunt complete cu rezervor de 5 Kg/lt. Din tabla de otel, contact electric de nivel minim, supapa de umplere, invertor hidraulic si manometru; acestea sunt potrivite pentru lubrifierea masinilor de dimensiuni mici si mijlocii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura