Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Soluția optimă a ideilor tal

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de ungere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dropsa
Cod produs
Mini-SUMO II
Out Of stock
Descriere
Lubrifiere cu ulei si grasime pentru sisteme de dimensiuni medii

Electropompa Mini-Sumo II este solutia conceputa pentru sistemele de dimensiuni medii-mari care folosesc atat ulei, cat si unsoare cu consistenta maxima NLGI2.

Combinat cu divizoarele cu doua linii, alcatuieste sistemul 02 care, datorita celor doua linii de alimentare, este capabil sa acopere lungimi de pana la 60 m si este capabil sa lubrifieze mai multe puncte pe masinile de mari dimensiuni in conditii de operare grele.

Datorita caracteristicii DUAL PUMPING ELEMENT, sistemul este intotdeauna eficient deoarece poate continua sa functioneze chiar daca unul dintre cele doua module s-ar opri.

ZERO oprire a masinii in timpul intretinerii
SISTEMUL QUICK SWAP permite inlocuirea ambelor ELEMENTE DE POMPARE pozitionate pe partea dreapta a pompei in doar cateva secunde, fara a atinge conexiunile.

Aplicatii
Pompa este ideala pentru utilizare, nu numai in sistemele de mari dimensiuni, ci si in cele medii. Este utilizat in general intr-un sistem de lubrifiere cu doua linii situate pe macarale, macarale portuare, prese, forfecatoare si sisteme mici de fabrici de otel.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura